HomeFeaturedFocusNook GlowLight Plus, cu e-reader-ul sub apa

Nook GlowLight Plus, cu e-reader-ul sub apa

Evident că titlul este exagerat, însă, spre deosebire de alți entuzaști care cred că ecranul este principalul atu al noului e-reader anunțat de Barnes & Noble, eu cred că partea din spate construită din aluminiu, care îi conferă rezistență la șocuri mecanice și mai ales faptul că rezistă la scufundatul în apă (la adâncime de maxim un metru, pentru 30 de minute – are certificare IP67) sunt adevăratele plusuri aduse de noul produs. Nu pentru că există cineva pe lumea asta care chiar citește sub apă. Însă cred că nu este loc mai bun de citit o lectură care te absoarbe, decât o cadă plină cu apă fierbinte într-o zi ploioasă de toamnă. Mă rog, este o chestiune de gusturi, dar mie îmi place caracteristica asta, pentru că elimină riscul scăpării dispozitivului în apă.

Barnes-Noble-Nook-GlowLight-Plus-back

Tocmai de aceea, restul detaliilor despre noul Barnes & Noble  Nook GlowLight Plus nu mi se par atât de interesante. Poate doar prețul de 130 de dolari. De fapt, nici producătorul nu a fost foarte generos cu detaliile tehnice legate de acest produs. Doar densitatea ecranului, de 300 dpi, a fost scoasă în față. E drept, la astfel de dispozitive, detaliile tehnice nu fac diferența, ci senzația pe care o are utilizatorul atunci când ține în mână e-reader-ul.

Îl consider un produs interesant, mai ales acum, în preajma sezonului de sărbători de iarnă, când se poate constitui într-un cadou chiar inspirat.

via Business Wire

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep