HomeFeaturedFocusHonor 7 a fost prezentat oficial in Romania

Honor 7 a fost prezentat oficial in Romania

Este vorba despre noul brand al celor de la Huawei, despre care s-a spus că este destinat piețelor din Europa și America de Nord și care, iată, poposește și în România. Honor 7 este vârful de gamă, un smartphone cu o configurație destul de atractivă și în același timp vedera evenimentului de lansare de aseară. Nu a fost singurul produs Honor anunțat de Huawei, dar cu siguranță a fost cel mai căutat.

“Honor 7 se adresează tinerilor curajosi, pentru care regulile au fost făcute să fie reinventate. Iar Honor 7 exact asta face: reinventează felul în care utilizatorii se raportează la tehnologie și oferă experiențe peste așteptări.” a declarat Sorina Măcărescu, country manager Huawei Romania, compania care produce și importă oficial, prin distribuitorii săi, gama Honor.

Din punct de vedere tehnic, telefonul propune un display IPS Full HD de 5,2 inchi (densitate 424 ppi), care ascunde în spatele său un chipset proprietar al Huawei, HiSilicon Kirin 935 cu procesor octa-core (patru nuclee Cortex-A53 de 2,2 GHz și patru nuclee Cortex-A53 de 1,5 GHz) și cu GPU Mali-T628 MP4, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 16 GB, cameră foto principală de 20 de megapixeli, cu senzor Sony, una secundară de 8 megapixeli, un acumulator de 3100 mAh și un Android 5.0 Lollipop cu interfața celor de la Huawei peste.

honor7 ro

În plus, telefonul dorește să aducă și câteva inovații la nivel de design și funcționalitate.

Astfel, butonul său inteligent, plasat în partea stângă a telefonului, poate fi folosit pentru căutări rapide pe Google. Mai mult decât atât, honor își poate trezi utilizatorii sau poate fi găsit, prin comenzi special concepute, precum “Dear honor” sau “Where are you”.

Legat de partea comercială, Honor 7 va fi disponibil în oferta www.emag.ro, la prețul de 2049 RON, începând de săptămâna viitoare.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep