HomeFeaturedFocusDoogee T6 intra in maratonul autonomiei

Doogee T6 intra in maratonul autonomiei

Este o agitație tot mai mare pe piața de dispozitive mobile ale producătorilor din China care se chinuie (și cred eu că au șanse mari de reușită) să impresioneze printr-o autonomie ieșită din comun. După Oukitel care a propus modelul K6000 cu acumulator de 6.000 mAh și care a mers chiar mai departe și au avut un smartphone cu acumulator de 10.000 de mAh, acum vine și Doogee cu o alternativă. Bateria de 6.250 mAh este principalul argument al lui Doogee T6, care nu strălucește și nu iese în evidență prin restul configurației sale.

doogee_t6

Un chipset MediaTek MT6735 cu procesor quad-core de 1 GHz și GPU Mali-T720 MP2, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto cu o principală de 8 megapixeli și o cameră dedicată selfie-urilor de doar 2 megapixeli, un display de 5,5 inchi și rezoluție HD (720 x 1280 pixeli), un Android 5.1 Lollipop și câteva abilități utile, gen dual-SIM, cam aceasta este configurația acestui telefon. Așa cum spuneam, singurul argument rămâne bateria mare, care încape totuși într-un smartphone de doar 9 milimetri grosime. Și care are câteva plusuri, precum încărcarea rapidă sau reverse charging (prin care poate alimenta un alt dispozitiv).

Telefonul, care a fost anunțat oficial de către producătorul chinez, va putea fi cumpărat de luna viitoare. Prin site-uri de comerț cu sediul în China, dar cu depozite și în Europa, ca GearBest.com, poate fi achiziționat inclusiv din România, dacă depășiți chestiunea garanției și vă asumați taxele vamale. Așa că merită avut în vedere.

via DooGee

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep