HomeFeaturedFocusIntra Pepsi pe piata de hardware cu un smartphone?

Intra Pepsi pe piata de hardware cu un smartphone?

În ciuda avalanșei de materiale care au curs în ultimele două zile pe marginea acestui subiect, eu aș spune că răspunsul la întrebarea din titlu este mai degrabă nu! Mai corect ar fi spus că Pepsi își va pune numele pe un terminal, realizat probabil de un producător din China. Mai rămâne de văzut dacă Pepsi P1 (așa cum a fost botezat acest dispozitiv) este un proiect singular, cel mai probabil ca parte dintr-o campanie de marketing mai amplă (versiune pentru care aș opta eu), sau un prim pas într-o serie mai numeroasă de terminale, prin care producătorul renumit pentru băutura răcoritoare cu același nume, speră să își valorifice puterea brand-ului și pe o nișă nouă. Într-adevăr, Pepsi este un nume mare, dar acest lucru nu garantează automat succesul unui business. Exemple am mai avut în trecut.

Probabil că și Pepsi este conștient de acest lucru, astfel că nu se mulțumește doar cu numele. P1 va propune, dacă este să dăm crezare zvonurilor, un raport preț/specificații tehnice extrem de atractiv. Mai exact, la un preț echivalent a 205 dolari, Pepsi P1 propune un ecran de 5,5 inchi, full HD (1080 x 1920 pixeli), în spatele căruia se ascunde un chipset MediaTek MT6592 cu procesor octa-core de 1,7 GHz și GPU Mali-450 MP4, o memorie RAM de 2GB, stocare internă de 16 GB și un acumulator de 3000 mAh. Cuplul de camere foto este de 13 si de 5 megapixeli, iar sistemul de operare este un Android 5.1. În fotografie (în care telefonul aduce destul de mult cu un Huawei) se poate vedea și un senzor pentru citirea amprentei digitale, dar deocamdată nu se știe nimic despre așa ceva.

Eu zic că este o configurație interesantă la acești bani. Chiar sunt curios dacă acest proiect se va concretiza și, în caz afirmativ, în ce piețe a ales Pepsi să își facă debutul.

via Mobipicker

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep