HomeFeaturedFocusUn nou exemplu de flagship compact: Sharp Aquos Compact

Un nou exemplu de flagship compact: Sharp Aquos Compact

Programat să iasă pe piață undeva în luna decembrie, Aquos Compact este dovada destul de clară că japonezii se pricep de minune să facă telefoane de dimensiuni mici cu specificații cât mai apropiate de cele de flagship. Sony are cu siguranță realizări evidente și de necontestat pe acest segment (pe care alte nume mari din industria de smartphone au o reținere în a le copia) și, din păcate pentru fanii ecranelor (și implicit dispozitivelor) mici, Sharp Aquos Compact se va limita doar la piața din Japonia.

Spun din păcate, pentru că un display full HD de 4,7 inchi (cu o densitate de 469 ppi), asezonat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 808 și cu o memorie RAM de 3 GB, sună destul de tentant, mai ales pentru cei cu buzunare mici. La propriu, în primul rând! Și mai apoi și la figurat, pentru că, deși nu s-a făcut public un preț de vânzare pentru acest model, sunt convins că va fi decent.

Restul specificațiilor de natură tehnică este format dintr-o stocare internă de 16 GB, o cameră foto principală de 13,1 megapixeli, una secundară de 5 megapixeli, un acumulator de 2810 mAh și un Android 5.1 Lollipop.

Nu sunt tocmai specificații de top, însă par a fi cu mult peste alte compacte venite de la producători mai de renume. Acum că mă gândesc mai bine, nu vi se pare că au lăsat-o mai moale cu compactele în ultima vreme toți greii? Cred că focusul s-a cam mutat, așa că un terminal precum Sharp Aquos Compact ar avea ceva șanse de succes, cu condiția să fie disponibil la nivel global. Se aude, Sharp?

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep