HomeFeaturedFocusWindows 10 Mobile vine in decembrie

Windows 10 Mobile vine in decembrie

windows 10 mobile

Avem acum și confirmarea: Microsoft va începe să livreze Windows 10 Mobile către aparatele compatibile începând cu luna decembrie, dar nu toate aparatele le vor primi în același timp. În continuare operatorii vor avea un cuvânt important de spus, ceea ce înseamnă că vor apărea sincope în procesul de livrare.

Interesant este că Microsoft spune că exact la fel ca în cazul upgrade-ului la Windows 10 pe PC, utilizatorii de Windows Phone 8.1 cu aparate compatibile au la dispoziție un an ca să treacă la Windows 10 Mobile gratuit – acum între noi fie vorba nu prea îmi dau seama care e sensul. De ce să lași doar un an să se facă trecerea gratuită la Windows 10 Mobile?

Via contul de Facebook al Lumia aflăm că:

Windows 10 is available on PCs and tablets now, and while Lumia 950 and Lumia 950 XL ship with Windows 10 for phones, broad availability of Windows 10 on other devices, including mobile phones, will begin rolling out in December. For more information on Windows 10 for Lumia, please visit http://www.microsoft.com/en/mobile/windows10/. For other concerns, feel free to contact our Twitter support team @LumiaHelp or visit http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices for assistance.

O explicație pentru întârzierea procesului de livrare a Windows 10 Mobile ar putea fi că Microsoft a vrut să se asigure mai întâi că utilizatorii de Windows pe PC au o experiență lină de upgrade și să fie cât mai mulți, pentru ca apoi să se concentreze pe zona Mobile.

Pe de altă parte, luându-ne după ultimele versiuni de test din programul Insider, Windows 10 Mobile nu e încă gată. Cele două luni de răgaz pe care le mai are echipa s-ar putea să fie suficiente, sper să fie suficiente pentru a livra pe piață un produs finisat.

Deci dacă sperați la Windows 10 Mobile final mai repede de luna decembrie, v-ați înșelat. Puteți totuși să gustați din Windows 10 Mobile dacă intrați în programul Insider și instalați și folosiți versiunile de test. Așa sigur veți primi măcar o variantă semicompletă până în decembrie.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep