HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 5 listat online

Xiaomi Mi 5 listat online

Deși telefonul mult-așteptat nu a cunoscut încă anunțul oficial, cei de la Oppomart s-au cam grăbit și îl au deja listat pe site. Ocazie cu care aflăm nu doar prețul pentru China la care se va vinde acest terminal (deși aici s-ar putea să vedem schimbări), ci și lista completă cu specificații tehnice pentru acest adevărat flagship. Și aici cred că este ceva mai greu să vedem mari surprize în momentul lansării față de ceea ce avem acum. Așa că îmi fac datoria și voi trece în revistă, foarte pe scurt, configurația cu care Xiaomi Mi 5 vrea să cucerească publicul. Sper eu din suflet că nu doar pe cel din China, este momentul ca acea promisă expansiune comercială să aibă loc.

Mi 5 este o adevărată bestie. Un chipset Qualcomm Snapdragon 820 (care aici este dat ca având procesor octa-core cu nucleele tactate la 2,5 GHz), un display QHD de 5,5 inchi (2560 x 1440 pixeli, 515 ppi), o memorie RAM de 4 GB, capacități de stocare de 16, 64 sau 128 GB, un cuplu de camere foto de 20 de megapixeli (cea principală) și de 8 megapixeli (cea frontală) și un acumulator de 3800 mAh sunt garanțiile evidente ale afirmației de mai sus.

oppomart xiaomi mi 5

Legat de preț, trebuie să admit că este puțin cam sus față de ceea ce așteptam, având în vedere că este vorba despre Xiaomi, care ne obișnuise cu o altă politică de prețuri. Vorbim despre 599 dolari, un preț demn de flagship-uri mai celebre. Fie este o greșeală și după lansarea oficială vom vedea un preț ajustat, mai realist, fie Xiaomi calcă pe urmele celor de la OnePlus și consideră că perioada în care a atras prin prețuri este terminată, încercând acum să atragă utilizatorii prin puterea brandului. Această a doua variantă reprezintă un pariu cam riscant, dar care are ceva șanse de reușită.

UPDATE: Între timp, produsul a fost scos de pe Oppomart!

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep