HomeFeaturedFocusE posibil ca ultimul Lumia (modelul 650) sa fie lansat pe 1...

E posibil ca ultimul Lumia (modelul 650) sa fie lansat pe 1 februarie

Lumia650_3

Conform WindowsCentral, cel mai recent Lumia al Microsoft s-ar putea să fie lansat pe 1 februarie, fără mare tam-tam. Despre el știm deja că e în planurile Microsoft și că ar trebui să fie un smartphone care să acopere segmentul de mijloc (să îi zicem business?), al treilea, conform celor spuse de oficialii Microsoft la finalul anului trecut: avem Lumia 950 și Lumia 950 XL ca și flagship-uri și Lumia 550 pentru piața low-end. Rămăsese neacoperită zona de mijloc, care acum primește candidatul: Lumia 650.

Lumia650_5

După cum vedeți din randările făcute pentru windowscentral, Lumia 650 are o bordură metalică și o carcasă de plastic ce nu arată chiar rău dacă modelul final va semăna cu aceste simulări.

Lumia650_6

Neoficial se speculează că Lumia 650 va fi un smartphone cu display de 5 inci și rezoluție 720p, va funcționa cu Windows 10 Mobile și un CPU Snapdragon 210 sau 212 plus 1 GB RAM.

Pentru stocare va avea 8 GB plus suport pentru microSD. Cele două camere din dotare vor fi de 8 MP (cea principală) și 5 MP cea frontală.

Lumia650_Group

Și din păcate nu va avea suport pentru wireless charging deși e posibil ca decizia finală să fie schimbată.

Lumia650_Group2

Elementele interesante asociate noului zvon sunt legate de faptul că Lumia 650 va fi prezentat pe 1 februarie, deci în două săptămâni fără vreun eveniment semnificativ. E destul de ciudat că Microsoft nu folosește MWC-ul pentru lansare. Poate are pregătit altceva – oare să fie Surface Phone-ul? Ar fi totuși destul de devreme.

Lumia650_Group4

Și poate și mai interesant, theverge speculează că Lumia 650 ar fi ultimul smartphone Lumia produs de Microsoft, după această lansare focusul va fi pe Surface Phone – strategie care nu e chiar rea.

Asta dacă Microsoft va mai continua să fie interesată de a crea și susține o piață de smartphone-uri sub nume propriu.

via windowscentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep