HomeFeaturedFocusS-a inventat telefonul smart cu tigara electronica incorporata

S-a inventat telefonul smart cu tigara electronica incorporata

Băi, eu înțeleg că smartphone-ul ăsta din viețile noastre tinde să fie un viciu la fel de puternic precum fumatul și să dea o dependență la fel de mare (și poate chiar și la fel de dăunătoare), dar parcă este prea de tot. Mai ales că la un asemenea dispozitiv hibrid există riscul, atunci când ți se descarcă acumulatorul, să rămâi și fără telefon și fără țigară.

Responsabilă de asemenea născocire este o companie numită Vaporcade, iar produsul se numește Jupiter. Nu există (sau mai corect ar fi că nu interesează pe nimeni) prea multe detalii de ordin tehnic. Doar mențiunea că vor exista două versiuni, una 3G și una 4G, cu prețuri de 299 dolari, respectiv 499 dolari. Lucru care mă face să cred că sunt diferențe notabile la nivel de specificații între cele două.

Vaporcade-Jupiter-smartphone-tigara-electronica

Singura parte bună care îmi vine în minte legată de acest dispozitiv ciudat, estă că un fumător ceva mai profesionist va putea avea astfel o țigară cu display. Iar aplicația dedicată care se ocupă de partea de fumat, va fi interfața perfectă între fumătorul de electronică (unii spun că ăștia nu sunt fumători adevărați) și semi-viciul lui.

via Vaporcade

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep