HomeFeaturedFocusTP-Link intra pe piata de smartphone cu trei modele

TP-Link intra pe piata de smartphone cu trei modele

Un pas cu atât mai îndrăzneț pentru producătorul cunoscut mai ales pentru echipamentele de rețea destul de accesibile, cu cât această intrare pe piața de smartphone se face cu trei modele de terminale. Seria TP-Link Neffos încearcă să ofere câte un dispozitiv pentru fiecare categorie de consumatori și implicit, pentru fiecare buzunar. Neffos C5L, Neffos C5 și Neffos C5 Max sunt cei trei eroi, enumerați în ordine crescătoare a performanțelor lor. Înainte de a trece la înșiruirea specificațiilor tehnice ale celor trei modele, trebuie spus că, cel puțin din fotografii, ele arată destul de bine și, cel puțin frontal privite, aduc destul de mult ca design cu modelele LG.

Neffos C5L este cel mai subțirel dintre cele trei telefoane, el defilând cu un ecran de 4,5 inchi și 480 x 854 pixelo, un chipset Qualcomm Snapdragon 210, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, două camere foto de 8 și de 2 megapixeli și un acumulator de 2000 mAh.

Modelul Neffos C5 duce display-ul la 5 inchi, urcă rezoluția la HD, chipset-ul face și el un pas mare în față până la MediaTek MT6735, memoria RAM este de 2 GB, stocarea internă de 16 GB, camerele foto sunt de 8 și de 5 megapixeli (un mare plus pentru amatorii de selfie-uri), iar acumulatorul ajunge la 2200 mAh.

Cel mai puternic din familie este C5 Max, care propune un ecran full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5,5 inchi, același chipset cu procesor octa core de 1,3 GHz ca și predecesorul său, aceleași memorii de 2 GB RAM și 16 GB stocare internă, o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră foto secundară de 5 megapixeli, un acumulator de 3045 mAh și, la fel ca toate aparatele din serie, un Android 5.1 Lollipop.

to-link neffos

Chiar dacă nu au fost făcute publice detalii de ordin comercial, sunt convins că bunele obiceiuri ale TP-Link vor dicta niște prețuri decente. Din acest punct de vedere, cele trei telefoane m-au făcut foarte curios, așa că voi reveni cu detalii.

via AndroidCentral

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep