HomeFeaturedFocusAsus Zenfone Max M2 si Zenfone Max Pro M2 listate oficial

Asus Zenfone Max M2 si Zenfone Max Pro M2 listate oficial

Asus Zenfone Max Pro M2

Deși evenimentul de lansare oficială pentru Asus Zenfone Max M2 și Zenfone Max Pro M2 a fosnt anunțat pentru săptămâna viitoare, cele două terminale au fost deja listate oficial pe site-ul companiei în varianta localizată pentru Rusia. Așa că avem configurațiile lor complete și, mai mult, ne putem face o imagine și asupra prețului la care vor fi puse în vânzare. Asta pentru că cele două sunt deja disponibile pentru precomandă pe piața respectivă.

Asus Zenfone Max M2

Asus Zenfone Max M2 se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 636 cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă printr-un microSD care nu afectează prezența celor două SIM-uri. Se pare că va exista și o versiune cu 4 GB de memorie RAM și stocare internă de 64 GB.

Telefonul este construit în jurul unui display de 6,3 inchi și rezoluție 1520 x 720 pixeli (aspect 19:9), prevăzut cu un notch. La nivel de abilități foto, avem pe spate un sistem dual camera (8 MP + 2 MP), iar în partea din față o cameră de 13 MP.

Acumulatorul lui Asus Zenfone Max M2 are o capacitate de 4000 mAh, iar construcția telefonului este una metalică. Prețul este de aproximativ 195 dolari, un preț destul de interesant.

Asus Zenfone Max Pro M2

Varianta Pro păstrează oarecum aceleași dimensiuni. Trece la o construcție de sticlă, propune un notch ceva mai mic, dar vine cu o margine inferioară puțin mai groasă. Ecranul are tot 6,3 inchi, dar rezoluția este de 2280 x 1080 pixeli. Chipset-ul este Snapdragon 660, așa cum se știa deja, memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea de stocare este de 64 GB. Va exista și o versiune cu 128 GB.

Pe spate, sistemul dual camera este acum unul 12 MP + 5 MP, în timp ce camera foto frontală rămâne neschimbată. Crește și capacitatea acumulatorului, la 5000 mAh. Prețul de vânzare pe piața din Rusia este de aproximativ 270 dolari.

Îmi plac Asus Zenfone Max M2 si Zenfone Max Pro M2, probabil și în inerția impresiei bune făcute de Asus Zenfone Max Pro M1. Par a fi telefoane corecte, care duc bine sarcinile unui utilizator mediu de Android și care au prețuri cinstite.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep