HomeFeaturedFocusVa avea Huawei P9 6 GB de memorie RAM?

Va avea Huawei P9 6 GB de memorie RAM?

Dacă tot se apropie cu pași repezi CES-ul, se întețesc automat și speculațiile legate de ceea ce vom vedea spectaculos cu ocazia acestei manifestații. Și una dintre aceste senzații care se anunță, ce-i drept, deocamdată din informații neoficiale, este viitorul flagship al chinezilor de la Huawei, modelul P9, despre care cele mai îndrăznețe surse, în cazul nostru un analist chinez, Pan Jiutang pe numele său, afirmă că va avea o memorie RAM de 6 GB. Omul chiar are curaj, eu știu că am mai așteptat odată această premieră de la un alt producător și a fost de fapt doar o alarmă falsă.

Va fi interesant de văzut dacă Huawei va face acest pas, mult mai important pentru imaginea companiei și a flagship-ului cu care se va bate pentru fruntea topului Android-elor, decât pentru performanțele telefonului (este greu să faci vizibilă diferența de la 4 GB la 6 GB, mai ales ca utilizator normal de smartphone). Despre Huawei P9 nu se știu deocamdată foarte multe informații de natură tehnică, cu excepția display-ului de 5,2 inchi și 1080 x 1920 pixeli și a chipset-ului proprietar Kirin 950 (cu procesor octa-core și GPU Mali-T880 MP4).

Teoretic, terminalul va fi anunțat la CES și atunci vom ști mai multe detalii despre configurația acestuia și mai ales despre cât de curajos a fost domnul analist pomenit ceva mai sus.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep