HomeFeaturedFocusLG G5 versus Samsung Galaxy S7 la nivel de ironii (si nu...

LG G5 versus Samsung Galaxy S7 la nivel de ironii (si nu numai)

Atunci când ai două terminale de top, două adevărate flagship-uri, destul de asemănătoare din punctul de vedere al specificațiilor cheie, care provin de la doi producători rivali, care mai au și sediul în aceeași țară, este normal ca diferențele să se facă în funcție de alte criterii. Unul dintre ele este firește aspectul fizic și primul impact. Numai că aici aprecierea este extrem de subiectivă, indiferent cât de mult s-ar forța unii să vă convingă că unul este urât și altul frumos. Fiecare utilizator are gusturile sale și doar el știe care dispozitiv i se potrivește cel mai mult.

Un alt criteriu destul de important de apreciere, mai ales în cazul unor vârfuri de gamă de la niște producători consacrați, este dat de nivelul de evoluție față de generația anterioară. Aici mi se pare destul de evident că LG G5 este câștigător! În vreme ce la Samsung Galaxy S7, părerile sunt destul de uniforme în legătură cu evoluția, fiind văzut doar ca un update de nivel tehnic, în pas cu vremea, LG a reușit să surprindă printr-o schimbare destul de drastică la nivel fizic, prin renunțarea la câteva elemente definitorii pentru un smartphone LG (vezi butonul de pe spatele telefonului), dar și prin introducerea unei colecții de accesorii dedicate mult mai numeroasă – G5 Friends.

Și dacă tot am pomenit de ele, pentru că de fapt aici am vrut să ajung, mi se pare destul de inspirată înțepătura fină trimisă către rival în acest material de promovare, chiar dacă ea s-a întâmplat tocmai în Iordania, la sucursala LG din acea țară. Se pare că unul dintre angajații de acolo merită un bonus!

g5 promo

Deocamdată LG conduce și aici. Mingea este acum la Samsung.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep