HomeFeaturedFocusRevine HTC la dragostea mai veche, Windows?

Revine HTC la dragostea mai veche, Windows?

Entuziaștii ecosistemului de la Microsoft s-au aprins instant la gândul unui nou terminal HTC cu Windows 10 (și eventual suport pentru Continuum), care ar mai sparge din monotonia Lumia. Și chiar dacă motivul acestui entuziasm este unul destul de subțirel deocamdată, trebuie să recunosc că un hardware de la HTC ar aduce clar un plus de culoare pe această zonă. HTC a cochetat destul de des cu ideea de terminale cu Windows, iar pauza luată de la One M8 cu Windows Phone s-ar putea să îi fi ajuns. Sunt destul de curios dacă se va concretiza acest nou posibil telefon, care ar putea fi și un suport pentru revenirea economică a HTC-ului, pe care mulți o tot așteaptă.

Revenind la sursa acestui zvon, ea este reprezentată de un anunț de angajare dat de Microsoft, pe filierele clasice pentru acest nivel, pentru postul de Director of Account Management, locat în Taipei, Taiwan, care are printre responsabilități și “all aspects of sales and business development interaction with HTC.”

Pare totuși cam puțin pentru a dezvolta de aici toată teoria cu un smartphone HTC cu Windows, însă nu este imposibil. Și cum, conform zicalei populare, nu iese fum fără foc, s-ar putea ca un sâmbure de adevăr să existe în toată această inginerie!

via WMPoweuser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep