HomeFeaturedFocusLG Stylus 2, un nou smartphone cu stylus nano-coated

LG Stylus 2, un nou smartphone cu stylus nano-coated

lg-stylus.0

LG continuă seria de anunțuri dinaintea MWC 2016 și ne prezintă LG Stylus 2, un succesor pentru G4 Stylus, modelul de smartphone LG ce a readus în actualitate ideea de pen (sau stylus, sau pix, după cum doriți să îi spuneți). Dacă diferențele dintre LG G4 și G4 Stylus au fost importante, adică un display mai mare pentru G4 Stylus (5.7 inci în loc de 5.5) plus pen-ul, rămâne să vedem cum stă situația între Stylus 2 și mult așteptatul LG G5. LG Stylus 2 vine cu un display de 5.7 inci și o cameră de 13 MP, plus una frontală de 8 MP, cântărind cu 20 de grame mai puțin (adică 145 grame) decât modelul precedent și având o grosime de 7.4 mm.

Schimbarea majoră este adusă de noul stylus, dotat cu un o peliculă de protecție ce va permite obținerea unei experiențe mai reale de scriere sau desenare. La fel ca în cazul Note-ului de la Samsung, Stylus 2 va ști când pen-ul a fost extras de la locul său din carcasă și va prezenta automat meniul Pen Pop prin care se oferă o interacțiune mai ușoară în interfață cu ajutorul stylus-ului.

Este deja a doua gamă de telefoane prezentată de LG înainte de MWC 2016. Poate că până la prezentarea LG G5 de care ne mai desparte mai puțin de o săptămână să mai vedem și alte surprize.

via theverge

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep