HomeFeaturedFocusVivo confirma 6 GB de RAM pe viitorul flagship

Vivo confirma 6 GB de RAM pe viitorul flagship

Uite o veste interesantă, măcar prin faptul că pune capăt unor speculații care nu se bazau pe ceva serios. Acum informația este cât se poate de oficială, cei de la vivo au anunțat că viitorul lor flagship, XPlay 5, va veni cu o memorie RAM de 6 GB. Este o premieră și se pare că telefonul producătorului chinez va fi primul cu această cantitate de RAM, un model care sunt convins că va fi urmat și de alți producători într-un interval relativ scurt de timp.

Teasing-ul oficial făcut de vivo a mai oferit un detaliu de ordin tehnic interesant. Și anume că vivo XPlay 5 se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 820. Vă dați seama ce monstru va fi, cu cel mai performant chipset al momentului susținut de o memorie RAM de 6 GB?

Vivo-XPlay-5

Pe de altă parte sunt foarte curios dacă un utilizator normal, care folosește telefonul pentru convorbiri, internet, cameră foto și socializare, va simți această cantitate de memorie RAM sau va rămâne doar cu partea de marketing. Este destul de important și răspunsul la întrebarea legată de nevoia de asemenea specificații. Până când acest răspuns nu este destul de limpede, totul este doar campanie promoțională pentru acest flagship.

Mai există câteva specificații tehnice legate de acest terminal, de această dată fără suport oficial. Un display de 6 inchi, un acumulator de 4300 mAh și un cuplu de camere foto de 16 și de 8 megapixeli sunt informații care au mai fost vehiculate în legătură cu vivo XPlay 5. Confirmarea lor va veni cel târziu pe 1 martie, atunci când va avea loc anunțul oficial al acestui smartphone.

via GizmoChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep