HomeFeaturedFocusASUS aduce oficial in Romania telefoanele din gama ZenFone

ASUS aduce oficial in Romania telefoanele din gama ZenFone

Este vorba despre unele dintre telefoanele smart din această gamă care până acum nu s-au găsit la noi în țară. Sau, dacă au fost disponibile pe la anumiți comercianți, hai să spunem că veneau pe canale nu tocmai oficiale, de culoare ceva mai gri. Despre piața neagră chiar nu are rost să discutăm. Însă începând de luna aceasta ASUS arată că este un producător important la nivel global și se compărtă ca atare, făcând disponibile și pentru consumatorii din România modelele ZenFone Zoom, ZenFone 2 Deluxe Special Edition și ZenFone Max, după care am suspinat până acum doar de la distanță. Este un pas mare care încununează eforturile echipei locale și care ne arată că piața din România este destul de importantă, cel puțin la nivel regional. Spre bucuria noastră, deja avem în teste modelul ZenFone Max, așa că stați pe aproape pentru primele impresii.

Cele trei modele extind și mai mult oferta companiei, producătorul taiwanez având acum în portofoliu telefoane inteligente cu tehnologii și performanțe remarcabile. ASUS ZenFone Zoom încorporează o cameră foto cu zoom optic 3x și lentile HOYA, ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition este un telefon foarte performant cu finisaje de lux și o capacitate de stocare extinsă, în timp ce ASUS ZenFone Max integrează o baterie puternică pentru o autonomie de până la cinci zile.

Cele trei telefoane vor fi disponibile pe piața românească începând din luna martie 2016, prețurile aproximative fiind următoarele: 2499 lei (TVA inclus) pentru ZenFone Zoom, 949 lei (TVA inclus) pentru ZenFone Max și 2249 lei (TVA inclus) pentru ZenFone 2 Deluxe Special Edition. Ele vor putea fi găsite la toți partenerii autorizați ai ASUS din România.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep