HomeFeaturedFocusAcer a prezentat oficial Liquid Zest Plus

Acer a prezentat oficial Liquid Zest Plus

Este vorba despre un smartphone cu un raport preț/specificații destul de interesant, pe care producătorul taiwanez l-a prezentat oficial pe teritoriul Statelor Unite, semn că cel puțin acolo va fi disponibil. Dacă vom avea și Europa pe harta călătoriilor pe care acest smartphone le va face pe glob, rămâne de văzut. Până atunci însă, putem să trecem împreună în revistă caracteristicile tehnice cu care acest telefon intenționează să își cucerească viitorii stăpâni și să decidem împreună dacă prețul pretins de Acer pentru Liquid Zest Plus (un nume destul de ciudat) este sau nu justificat.

Așadar, telefonul propune un display HD (720p) de 5,5 inchi, un chipset MediaTek MT6735 cu procesor quad-core de 1,3 GHz (Cortex-A53) și GPU Mali-T720, o memorie RAM de 2 GB, o stocare internă de 16 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, cu tri-focus (orice ar însemna asta), o cameră foto dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli, un Android 6.0 Marshmallow și un acumulator de 5000 mAh, care reprezintă probabil unul dintre argumentele de vânzare, dar și motivul pentru care văd rivalitatea din zona de laptop-uri dintre Acer și ASUS adusă și pe piața de smartphone și îl consider pe acest Liquid Zest Plus un competitor direct al lui ASUS ZenFone Max, un telefon cu aceeași capacitate a bateriei și care chiar impresionează la capitolul autonomie. Probabil și datorită asemănărilor foarte mari dintre configurațiile celor două telefoane. Eu zic totuși că ASUS a reușit să devină un nume și în industria de smartphone, în timp ce Acer mai are puțin de muncit acic. Dar asta este doar părerea mea.

Legat de preț, Acer cere 250 dolari pentru Zest Plus. Mie mi se pare cam mult, există variante ceva mai avantajoase chiar și pe piața din Statele Unite. Dacă ne întoarcem puțin privirea înspre China, lucrurile se schimbă dramatic iar opțiunile care să se încadreze în acest buget încep să fie spectaculoase din punct de vedere tehnic.

via The Verge

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep