HomeFeaturedFocusZUK Z2 Pro, specificatii de top la un pret decent

ZUK Z2 Pro, specificatii de top la un pret decent

ZUK, compania care face parte din grupul Lenovo, a lansat un nou smartphone sub propriul brand, unul cu trăsături de adevărtat flagship. Se pare că noua modă este dată de combinația de chipset Qualcomm Snapdragon 820 și memorie RAM de 6 GB, l-am văzut acum câteva zile pe LeEco Le Max 2 cu aceeași combinație fatală care bagă în buzunar multe flagship-uri actuale de la numele mari din piață (deși puțini consumatori au cum să vadă în mod real diferența dintre 4 GB de RAM sau 6 GB de RAM). Da, lupta pentru supremație se duce și în specificații, chiar dacă ele încep să fie mai importante pe hârtie decât în practică și probabil că și numele mari se vor alinia la cei 6 GB de RAM cât de curând.

zuk z2 pro 2

Revenind însă la ZUK Z2 Pro, pe lângă chipset-ul Qualcomm Snapdragon 820 și memoria RAM de 6 GB, pe mine mă impresionează și ecranul full HD AMOLED de doar 5,2 inchi. Îmi place dimensiunea și chiar cred că nu era nevoie de QHD. Telefonul nu face compromisuri nici la capacitatea de stocare internă, de 128 GB (există informații conform cărora, mai târziu, va fi lansată și o versiune cu doar 4 GB de RAM și 64 GB stocare internă). Un cuplu de camere foto de 13 și respectiv 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale, conectivitate LTE, USB Type-C și o droaie de senzori suplimentari, inclusiv pentru monitorizarea pulsului și pentru determinarea altitudinii, precum și acumulatorul de 3100 mAh cu Quick Charge 3.0 și Android-ul 6.0 Marshmallow alcătuiesc restul specificațiilor acestui adevărat monstru în lumea telefoanelor smart.

zuk z2 pro

Prețul său este de aproximativ 420 dolari, evident valabil în China, acolo unde este disponibil chiar de mâine. Un terminal de avut în vedere, chiar dacă singura modalitate de a intra în posesia lui o vor reprezenta magazinele online chinezești care livrează și în Europa, cu toate taxele și riscurile de rigoare.

via FoneArena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep