HomeFeaturedFocusMeizu m3 note se bucura de succes la public

Meizu m3 note se bucura de succes la public

Era de așteptat acest lucru, pentru că Meizu m3 note este un terminal destul de atractiv prin perspectiva raportului preț/specificații. Un telefon cu chipset MediaTek Helio X10, memorie RAM de 3 GB și ecran full HD de 5,5 inchi la doar 155 dolari, reprezintă o ocazie. Una pe care publicul din China, acolo unde a fost pus în vânzare acest smartphone, nu și-a permis să o rateze. Cu atât mai mult cu cât există și varianta mai ieftină, de doar 125 de dolari, care coboară memoria RAM la doar 2 GB și stocarea internă la doar 16 GB.

Evident, vorbind de piața din China și de un producător local, succesul este cu atât mai răsunător cu cât cifrele de vânzări sunt mai spectaculoase. Și cum putem obține asta cel mai ușor? Ați ghicit, printr-o operațiune de flash-sale!!! Meizu se laudă că a vândut 100.000 de bucăți de m3 note în doar 7 minute. Cifra este spectaculoasă având în vedere că vânzările totale de telefoane smart, pentru anul trecut, ale acestui producător, au fost de aproximativ 20 de milioane de unități.

Pentru cei care consideră că acest telefon este demn de eforturi (și au și un prieten în China), producătorul chinez anunță o nouă vânzare fulger pentru data de 18 aprilie. Toată lumea cu mâna pe mouse!

via GizmoChina

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep