HomeFeaturedFocusPana la urma va exista un LG G5 SE?

Pana la urma va exista un LG G5 SE?

Recunosc că în primă fază am ignorat acest zvon. Și am fost și acum tentat să o fac, pentru că mă enervează de mor adoptarea unor denumiri/terminații/sufixe pe care le-au consacrat alții, doar pentru că au fost deja impuse de către aceștia. Așa că, din punctul de vedere al denumirii, nu-mi place deloc ideea de SE. Mai ales că nu pare să aibă aceeași semnificație ca în cazul Apple. Aici vorbim despre un G5 ceva mai Lite (probabil acel LG G5 Lite despre care am mai vorbit), cu specificații puțin mai jos și, în mod normal, cu un preț mai accesibil pentru buzunarele utilizatorilor de rând.

Pe de altă parte, ideea de flagship mai accesibil, chiar și cu câteva sacrificii de natură tehnică, sună extrem de bine în cazul lui LG G5, atâta timp cât rămâne interacțiunea cu LG Friends, marele atu al acestui smartphone de top în fața competitorilor. Aici ar fi un mare câștig pentru producătorul coreean!

Ceea ce ne mai arată această primă dovadă oarecum oficială care atestă existența unui LG G5 SE, este faptul că nu vor exista deosebiri de design între modelul de bază și SE. Husa originală LG al cărei ambalaj îl vedeți mai sus, se potrivește pe ambele modele.

LG G5 SE back

Totuși, vorbim de informații neconfirmate oficial, așa că un pic de scepticism în ceea ce privește aceste afirmații, nu strică!

via MobileFun

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep