HomeCloud & MobilityMicrosoft testeaza Outlook premium, serviciul de email cu 3,99 EUR/lunar

Microsoft testeaza Outlook premium, serviciul de email cu 3,99 EUR/lunar

Outlook_premium

Outlook Premium este un nou serviciu de la Microsoft, lansat acum în fază de testare, ce oferă utilizatorilor cinci căsuțe de email, opțiuni de partajare a calendarului și spațiu de stocare nelimitat. Urmând exemplul clasic al chestiilor noi, exclusiviste, accesul la Outlook Premium se face doar pe bază de invitație.

Pentru primul an serviciul de email este gratuit, urmând ca ulterior să fie taxat cu 3,99 USD (sau EUR) pe lună. Cum vorbim despre un pilot, e posibil ca Outlook Premium să nu ajungă să fie ceea ce este promovat acum și nici să coste 3,99 USD/lunar.

Mi se pare că Outlook Premium e o inițiativă care urmărește să testeze disponibilitatea utilizatorilor de a folosi un serviciu de email plătit, care să le aducă chestii în plus, în primul rând intimitatea. Și cred că direcția e bună, după epopeea GMAIL probabil că mulți potențiali utilizatori (care au ceva experiență în folosirea serviciilor gratuite de pe net) vor fi dispuși să plătească pentru păstrarea intimității.

Pentru mine unul ar fi o variantă interesantă, ca și alternativă la Office 365. Am făcut cerere să primesc o invitație și imediat ce voi avea acces la sistem o să vă povestesc mai multe despre el.

Voi cum vi se pare ideea unui cont de email plătit?

Dacă vreți să cereți și voi o invitație, o puteți face aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep