HomeMobileAndroidVIDEO: Cum filmeaza Huawei Nexus 6P in slow-motion

VIDEO: Cum filmeaza Huawei Nexus 6P in slow-motion

Nexus 6P este unul dintre cele mai reușite telefoane pe care le-am avut în mână. Îmi place extrem de mult și în curând va veni și materialul care să argumenteze acest lucru. Până atunci însă, m-am gândit să ne oprim puțin asupra camerei sale, unul dintre aspectele pe care le consider foarte importante la un smartphone. Dacă din punctul de vedere al fotografiilor realizate, ne-am lămurit cu totul în testul de fotografie pe care l-am realizat cu Samsung Galaxy S7, Nexus 6P, LG V10 și Microsoft Lumia 950, atât pe lumină de zi, cât și pe timp de noapte în condiții slabe de lumină, am zis să ne uităm puțin la cum filmează Nexus 6P. Și cum toată lumea îi laudă calitatea filmărilor slow motion la 240 fps, exact acolo m-am gândit să experimentez. Îmi place foarte mult ceea ce a ieșit, așa că, fără prea multe cuvinte, vă prezint două filmări slow motion (ambele la 240 fps), una realizată afară, în condiții foarte bune de lumină, una realizată în interior, însă cu destul de multă lumină naturală. Mie îmi plac, sunt curios și care este opinia voastră.

Pentru a activa modul de înregistrare slow-motion (cu încetinitorul, cum se spunea pe vremuri), trebui să intrați în modul de cameră video. În partea dreaptă sus, aveți o iconiță care seamănă cu o jumătate de ceas.

capt 1

De acolo se setează înregistrarea în mod slow motion și se reglează numărul de cadre pe secundă pentru aceasta. Pentru o calitate mai bună, cel puțin în mod teoretic, se alege opțiunea cu 240 fps-uri. În momentul selecției, ecranul se va întuneca puțin. Nu este motiv de îngrijorare.

capt 2

Filmarea se realizează apoi normal. Filmele pot fi editate ulterior, fiind posibilă eliminarea secvențelor de început și de sfârșit care nu sunt dorite.

capt 3

Încercați și vedeți ce poate să iasă. Spor!

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep