HomeStiriG Pad III 8.0, tableta de 8 inchi de la LG

G Pad III 8.0, tableta de 8 inchi de la LG

GPad-III-03

Că tot m-am văitat eu zilele trecute că de mult nu am mai spus nimic despre o tabletă, iată că LG vine și aruncă pe piață o tabletă de 8 inchi care arată destul de binișor. Este vorba despre modelul G Pad III 8.0, care este deja disponibil în America de Nord, la un preț de 185 dolari. Destul de avantajos, aș spune eu, pentru o tabletă de 210,7 x 124,1 x 7,9 milimetri și cu o greutate de doar 309 grame, care arată destul de interesant din punctul de vedere al construcției.

Nici la interior nu se prezintă chiar rău, cu un chipset cu procesor octa-core (de proveniență nespecificată) ascuns în spatele ecranului de 8 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1200 pixeli), cu o capacitate de stocare de 16 GB și o cameră foto principală de 5 megapixeli. În mod ciudat, lipesc anumite detalii de natură tehnică (mai știm doar că vine cu conectivitate LTE), lucru destul de rar văzut la un produs ajuns pe piață în mod oficial. Deocamdată LG G Pad III 8.0 este disponibil în ofertele unor operatori, chiar și oferită în mod gratuit la anumite abonamente. Destul de atipic pentru o tabletă.

Ba mai mult, pentru a amplifica senzația de mister, s-a născut și o controversă asupra versiunii sistemului de operare, care până la urmă s-a dovedit a fi un Android 6.0 Marshmallow, deși inițial s-a vehiculat doar un Lollipop.

via MobileSyrup

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep