HomeFeaturedFocusPreturi oficiale pentru Sony Xperia X Performance

Preturi oficiale pentru Sony Xperia X Performance

xperia x performance

După ce a prezentat la MWC noua serie Xperia X, Sony s-a confruntat cu câteva ironii legate de politica de prețuri cu care a obișnuit piața de smartphone la nivel global. Prețuri prea mari, ca să fim bine înțeleși, cel puțin prin comparație cu concurența. Prețuri crescute care, destul de probabil, au contribuit și ele la prăbușirea abruptă a acestui brand în industria de smartphone. Insă iată că, cel puțin la nivel neoficial, Sony pare a fi învățat ceva din greșelile trecutului. Asta a fost senzația mea atunci când au apărut primele informații despre prețurile telefoanelor din seria Xperia X, modelele Xperia X, dar mai ales Xperia XA.

Iată că totuși japonezii nu se dezmint și Sony Xperia X Performance vine cu un preț destul de curajos în Europa, mai ales privit prin perspectiva prețurilor principalelor flagship-uri de la producătorii consacrați. Terminalul de top de la Sony are un preț oficial care începe de la 699 euro și ajunge până la 729 euro, listat deja pe site-urile oficiale ale Sony din Franța, Italia, Spania, Suedia sau Olanda, unde este și disponibil la precomandă în versiunile de culoare black, white, lime gold și rose gold.

Este un preț mare, repet, mai ales prin comparație cu cele pretinse de LG G5, HTC 10 sau Samsung Galaxy S7. În plus, în ciuda posibilității de precomandă, telefonul va fi livrat doar la începutul lunii iulie, motiv pentru care îndrăznesc să spun că pentru Xperia X Performance, startul este deja ratat. Evident, se vor găsi fani ai acestui brand care să mă contrazică.

via XperiaBlog

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep