HomeFeaturedFocusZTE Axon 7 anuntat oficial

ZTE Axon 7 anuntat oficial

ZTEAxon7

Avem de-a face în mod destul de clar cu un terminal de top, un adevărat flagship, cel puțin din perspectiva specificațiilor tehnice. Dacă și disponibilitatea pentru acest model va fi una globală, eu zic că este o lovitură clară de imagine pentru ZTE, care, cu un preț corect, se va putea transforma și într-un hit de vânzări. Nu comentez numerotația ciudată aleasă de producătorul chinez, se pare că suntem în anul 7-lui (am citit azi că și Samsung vrea să treacă direct la Note 7). Asta până nu se trezește vreunul mai agresiv să o ia înainte!

Revenind la ZTE Axon 7, avem de-a face cu un display AMOLED de 5,5 inchi și rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli și 538 ppi), protejat cu sticlă 2.5D Gorilla Glass 4, în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 820 cu GPU Adreno 530. La nivel de memorii se desprind două versiuni: una cu memorie RAM de 4 GB și stocare de 64 GB și una pentru entuziaști, cu 6 GB de RAM și stocare de 128 GB. În ambele cazuri, există și un slot microSD. Camerele foto sunt de 20 megapixeli cea principală (f/1.8, senzor Samsung Isocell, lentilă de safir, OIS) și de 8 megapixeli cea frontală. Acumulatorul are 3140 mAh și este capabil de Quick Charge 3.0.

Dacă adăugăm și senzorul pentru citirea amprentei digitale, plasat pe partea din spate a carcasei metalice, conectorul USB Type-C și specificațiile speciale pe zona audio (chip-uri dedicate AKM 4961 + 4490 și suport Dolby Atmos), avem cu siguranță rețeta unui smartphone de succes. Dar și rețeta perfectă pentru stârnirea la maxim a curiozității celor pasionați de tehnologie mobilă, pentru că ZTE s-a zgârcit destul de tare cu detaliile comerciale. Vom vedea ce va fi din acest punct de vedere!

UPDATE: Că au apărut deja review-uri pe dincolo, nu mai e de mirare, este patentul numelor mai mari din industrie. Însă între timp au apărut și ceva speculații de preț. Sub 500 dolari pentru versiunea de cu 4 GB de RAM și cam 630 dolari pentru racheta cu 6 GB de RAM și 128 GB stocare. Am mai aflat și că la designul acestui smartphone, ZTE a colaborat cu BMW. Din poze nu bate la ochi așa de tare acest detaliu, poate că cu telefonul în mână se simte această atenție la construcție.

via TheVerge

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep