HomeStiriMeizu m3s anuntat oficial

Meizu m3s anuntat oficial

meizu m3s

Ne place sau nu, Meizu este unul dintre producătorii chinezi care a reușit să se strecoare în top-ul companiilor producătoare de smartphone la nivel global după numărul de unități vândute. Este acolo, alături de alte nume exotice de pe piața din China, precum Oppo, Xiaomi sau Vivo, devenind o amenințare tot mai mare pentru brand-urile consacrate. Și atunci, în mod automat, trebuie să acordăm puțină atenție și terminalelor pe care acest producător le lansează. Nu de alta, dar poate îi apucă curajul și ne trezim cu ele și în Europa. Pe cale oficială, ca să nu fie loc de confuzii.

Așadar, Meizu m3s vine să își cucerească potențialii cumpărători cu un preț echivalentul a 105 dolari, valabil pe piața din China. Lucru care face inevitabilă comparația cu Huawei Honor 5A pe care l-am văzut ceva mai devreme. Meizu propune un display de 5 inchi, rezoluție HD (720p) protejat cu sticlă 2.5D, în spatele căruia se ascunde un chipset MediaTek MT6750 cu procesor octa-core (patru nuclee de 1,5 GHz și patru de 1,0 GHz). O memorie RAM de 2 GB, o stocare internă de 16 GB, camerele foto de 13 și respectiv de 5 megapixeli și acumulatorul de 3020 mAh, mă fac să afirm cu mâna pe suflet că soluția propusă de Huawei prin Honor A5 este una mai atractivă. E drept, Meizu m3s vine și cu o versiune cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB, dar aceea costă echivalentul a 135 dolari.

Îmi place avalanșa asta de terminale entry, dar care respectă totuși câteva standarde de natură tehnică. Și mi-ar plăcea și mai mult dacă producătorii din spatele lor ar depășii teama de expansiune comercială și ar ataca într-un final și piețele din Europa. Există și aici destul potențial pentru ei, mai ales acum, că piața din China s-a cam plafonat.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep