HomeFeaturedFocusAlcatel si BlackBerry, frati de sange?

Alcatel si BlackBerry, frati de sange?

BlackBerry-back

Nu este tocmai oficială această informație, însă, conform unor indicii puse cap la cap de către cunoscătorii industriei de dispozitive mobile din China, TCL, compania care deține dreptul de utilizare a brandului Alcatel, ar putea fabrica și viitorul terminal BlackBerry. Este vorba despre modelul full touch dintre cele două anunțate de oficialii companiei canadiene, așa numitul BlackBerry Hamburg. Nu ar fi ceva spectaculos. Pe de-o parte, TCL este un producător care a fabricat terminale și pentru alte branduri de smartphone, pe de altă parte chiar oficialii BlackBerry au anunțat că ar putea renunța la producția de terminale și că se vor ocupa doar de design. Uite că manevra asta este pe cale să devină realitate și, cel mai probabil, ia o parte din presiunea financiară de pe umerii producătorului canadian.

Așa cum probabil vă mai amintiți, BlackBerry Hamburg  se zvonește că va veni cu un display de 5,2 inchi, și rezoluție full HD, un chipset Qualcomm Snapdragon 615 (octa-core până la 1,5 GHz), o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 13 megapixeli pentru cea principală și 8 megapixeli pentru cea frontală. Practic, o configurație destul de apropiată de cea a lui Alcatel OneTouch Idol 4.

Cel mai important însă, la fel ca și modelul său și în conformitate cu strategia adoptată, BlackBerry Hamburg va veni cu Android 6.0 Marshmallow. Avem un terminal BlackBerry fabricat de chinezi și care rulează Android. Așa că este evidentă întrebarea: a mai rămas ceva de BlackBerry? Mai au fanii acestui brand, așa puțini cum sunt ei, de ce să rămână fideli?

via CrackBerry

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep