HomeFeaturedFocusLeEco si Coolpad colaboreaza pentru un flagship

LeEco si Coolpad colaboreaza pentru un flagship

LeEco back

Pe cei de la LeEco îi cunoaștem datorită implicării în industria de smartphone, prin terminalele pe care le-au produs în ultima vreme și, mai nou, prin implicarea în zona de vehicule electrice, acolo unde au surprins destul de plăcut cu LeSEE, un concept ce vrea să rivalizeze cu Tesla Model S. Printre altele, ei mai dețin și o felie destul de consistentă din acțiunile Coolpad, un alt producător de dispozitive mobile din China, specializat mai mult pe livrerea de barebone-uri pentru alte branduri. Și dacă tot sunt conectați astfel, s-au decis să colaboreze pe un proiect de smartphone care vrea să se plaseze pe segmentul high-end.

leeco coolpad

Un terminal care, deși nu are încă un nume, a reușit performanța de a apărea în materiale de tip leak, chiar și cu fotografii. Astfel au ieșit la iveală câteva trăsături ale acestui telefon pe care cele două entități ar vrea să îl prezinte public chiar luna viitoare. O combinație de display de 5,5 inchi și rezoluție QHD cu un chipset Qualcomm Snapdragon 820 și o memorie RAM de 4 GB, pare să fie grăitoare în ceea ce privește intențiile serioase ale celor două companii. La această scurtă listă mai putem adăuga o capacitate de stocare internă de 64 GB, un sistem dual-camera, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un acumulator de 3500 mAh, toate prinse într-o construcție metalică de tip unibody. Suficiente informații pentru a lăsa o primă impresie teoretică despre terminal.

Sunt destul de sigur că vor mai ieși la iveală și alte detalii despre acest proiect până la momentul unui anunț oficial, la fel cum sunt convins că prețul va fi unul extrem de competitiv.

via AndroidPure

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep