HomeFeaturedFocusLG a prezentat modelele X5 si X Skin

LG a prezentat modelele X5 si X Skin

lg x5 x skin

Ambele terminale par a fi din zona de entry-level spre mid-range, cu specificații tehnice destul de asemănătoare cu cele ale lui LG X Power. De altfel, odată cu cele două noi telefoane, seria X devine una destul de aglomerată și în care diferențele de la un membru la altul al familiei sunt greu de contabilizat.

LG X5, cel care pare a induce și o înrudire cu flagship-ul G5 (dar doar la nivel de nume), propune un display HD (720p) de 5,5 inchi, în spatele căruia ticăie un procesor quad-core de 1,3 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. O capacitate de stocare internă de 16 GB, un acumulator de 2800 mAh, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una dedicată amatorilor de selfie-uri de 5 megapixeli, un slot pentru micro SD, conectivitatea LTE, abilitățile dual-SIM și un Android 6.0 Marshmallow, definesc acest telefon, care este deja disponibil în țara natală, pentru un preț de aproximativ 175 dolari.

LG X Skin coboară ecranul la 5 inchi, păstrează același chipset cu procesor quad-core de 1,3 GHz, coboară memoria RAM la doar 1,5 inchi și camera foto principală la 8 megapixeli. Capacitatea de stocare rămâne de 16 GB, acumulatorul ajunge la doar 2100 mAh și cu toate acestea are un preț mai mare, de aproximativ 200 dolari. Motiv pentru care tind să cred că acel Skin din denumire ascunde o trăsătură mai aparte cu care acest terminal își poate justifica prețul. Nu prea reușesc să îmi dau seama cu ce ar putea veni ca argument, mergând și pe mecanismul alegerii denumirilor celorlalți componenți ai familiei/seriei X de la LG.

Sunt convins că deși au fost lansate în țara natală, Coreea de Sud, telefoanele vor ajunge la un moment dat și în Europa. Nu momentul contează, ci mai degrabă prețul. Deși LG are o relație bună cu operatorii și reușește să aibă prețuri avantajoase în ofertele lor.

via FoneArena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep