HomeFeaturedFocusApar detaliile tehnice despre HTC Marlin

Apar detaliile tehnice despre HTC Marlin

htc nexus back

Așa cum estimam acum câteva zile, în momentul în care v-am detaliat specificațiile tehnice ale lui HTC Nexus Sailfish, unul dintre viitoarele terminale Nexus pe care se presupune că le va produce HTC, au început să iasă la iveală și detalii despre fratele mai mare, modelul Merlin, realizat de către aceeași taiwanezi de la HTC, pentru care acest parteneriat ar putea fi o foarte mare gură de oxigen, având în vedere situația nu tocmai roz în care se află.

Așadar, HTC Nexus Marlin va veni cu un display de 5,5 inchi și rezoluție QHD, în spatele căruia va ticăi un chipset Qualcomm Snapdragon 820 sau 821 (cunoscut și ca 823). O memorie RAM de 4 GB, capacități de stocare de 32 GB sau de 128 GB, un cuplu de camere foto de 12 megapixeli pentru cea principală și 8 megapixeli pentru cea frontală, un acumulator cu o capacitate de 3450 mAh, un scanner pentru amprente digitale, USB Type-C, conectivitate LTE, în mod evident proaspăt anunțatul Android Nougat, toate acestea completează configurația acestui viitor telefon.

Sursa care a dezvăluit toate aceste informații de natură tehnică, a venit cu o teorie conform căreia, pe modelul Apple, cele două telefoane vor fi identice, singura deosebire fiind la nivel de dimensiune (ecran) și acumulator. În rest, același aspect fizic și aceleași specificații la interior.

via Android Police

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep