HomeFeaturedFocusXiaomi Mi CC9 Pro se instaleaza in fruntea topului DxOMark

Xiaomi Mi CC9 Pro se instaleaza in fruntea topului DxOMark

Xiaomi Mi CC9 Pro foto

Xiaomi Mi CC9 Pro a fost prezentat oficial ieri. Așa cum am spus, nu își propune să ofere putere de calcul, dar își propune să impresioneze prin calitatea fotografiilor rezultate. Aici s-a concentrat efortul producătorului chinez, de aceea avem un smartphone cu cinci camere foto pe spate. Un sistem penta camera unde senzorul principal este un Samsung ISOCELL Bright HMX de 1080 megapixeli. Și se pare că cei de la Xiaomi și-au făcut bine treaba, pentru că Mi CC9 Pro a intrat în topul DxOMark direct pe locul 1.

Xiaomi Mi CC9 Pro foto

Xiaomi Mi CC9 Pro a obținut un scor de 121 puncte și împarte prima poziție a podiumului cu Huawei Mate 30 Pro. De precizat că unitatea testată de DxOMark a fost un Premium Edition, versiunea care are o lentilă 8P peste senzorul foto principal. Detalii tehnice despre partea de testare găsiți în link-ul sursă al acestui material.

Telefonul reușește să îmi contrazică afirmația pe care am făcut-o inclusiv la lansarea sa, că numărul mare de senzori foto nu garantează rezultate bune. Ei bine, iată că având senzori pentru fiecare tip de fotografie, plus un software foarte bine optimizat, Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition reușește să scoată un scor foarte bun.

Compania chineză și-a făcut bine temele și a targetat foarte bine acest telefon. Acum nu i se mai poate imputa faptul că nu a mers pe un chipset de top, ci a ales soluția eficientă (inclusiv în ceea ce privește prețul) Snapdragon 730G. Chiar și așa, se pare că a fost îndeplinită misiunea pe care acest smartphone a primit-o la lansare, de a se impune ca telefon destinat pasionaților de fotografie. Și o face chiar la prețuri atractive.

Cu atât mai mult sunt curios ce prețuri va avea în Europa Xiaomi Mi CC9 Pro atunci când se va lansa, pe 14 noiembrie. Denumirea pentru piețele europene va fi Xiaomi Mi Note 10. Să vedem dacă și Premium Edition va fi disponibil pentru doritorii de aici.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep