HomeFeaturedFocusHuawei Honor 6X prezentat oficial

Huawei Honor 6X prezentat oficial

huawei-honor-6x

Un nou mid-range de la producătorul chinez își face apariția. Vine în sub-brandul Honor, pe care presa de specialitate îl scrie ba cu litere mici, ba cu litere mari, un detaliu care poate fi deranjant câteodată. Însă avantajul este dat de faptul că terminalele din această gamă au fost disponibile și pe piețele occidentale, așa că Huawei Honor 6X merită pentru câteva clipe atenția noastră.

Un display de 5,5 inchi full HD (1080 x 1920 pixeli) ascunde în spatele său un chipset proprietar HiSilicon Kirin 655 cu procesor octa-core. La nivel de memorii, se disting trei variante. Una cu 3 GB de RAM și 32 GB stocare internă, una cu 4 GB de memorie RAM și aceeași cantitate de 32 GB de memorie internă și una cu 4 GB de memorie RAM și stocare de 64 GB. În partea din spate telefonul are un sistem dual camera, cu un senzor de 12 megapixeli și unul de 2 megapixeli, iar în partea din față, pentru selfie-uri, o cameră foto de 8 megapixeli.

Un acumulator de 3340 mAh, abilități dual-SIM, conectivitate LTE, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate a telefonului și un Android 6.0 Marshmallow cu Emotion UI 4.1 peste el formează restul configurației.

Prețurile încep la aproximativ 140 dolari pentru versiunea cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB și ajung până la circa 240 dolari pentru versiunea cu 4 GB de memorie RAM și capacitate de stocare internă de 64 GB. Deocamdată telefonul se vinde în China. Însă este genul de smartphone care ar bucura utilizatorii dacă ar deveni disponibil și pe piețele occidentale și sunt promisiuni în acest sens.

via Tech Updates

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep