HomeFeaturedFocusMeizu M5 Note iese la iveala

Meizu M5 Note iese la iveala

meizu-m5-back

Un nou smartphone pare aproape de un anunț oficial. Și spun asta bazându-mă pe avalanșa de informații, mai ales de natură tehnică, provenite din benchmark-uri și certificări, au ieșit la iveală în ultima vreme. Fie că este vorba despre AnTuTu Benchmark, fie că vorbim despre Geekbench, datele converg înspre o configurație care are șanse destul de mari să fie reală. Așa că putem să analizăm puțin în perspectivă cam ce va avea de oferit acest smartphone și cam care sunt șansele ca el să facă o figură frumoasă în zona de vânzări.

Fără să existe informații despre diagonala ecranului (minim 5,5 inchi aș spune eu, mai ales dacă luăm în considerare și denumirea telefonului), se pare că versiunea mai mare a lui Meizu M5 va avea o rezoluție full HD. Un chipset MediaTek Helio P10 MT6755M cu procesor octa-core și GPU Mali-T860, o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB ne lasă impresia clară că vorbim despre un mid-range. Iar camera foto principală de 13 megapixeli, cea frontală cu senzor de 5 megapixeli și Android-ul 6.0 Marshmallow nu fac notă discordantă.

Rămâne de văzut și un preț, precum și o strategie comercială aleasă de Meizu pentru acest telefon. Abia atunci vom putea vedea cam care sunt șansele de succes ale acestui dispozitiv.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep