HomeFeaturedFocusOnePlus 3T anuntat oficial

OnePlus 3T anuntat oficial

oneplus-3t-gold

Un eveniment despre care s-a stiut dinainte, la nivel de zvonuri neconfirmate, chiar și data exactă a lansării, făcut pentru un produs care a ajuns în atenția opiniei publice cu mult înainte de lansare, cu toate detaliile de rigoare. S-ar fi părut că nu prea mai pot apărea surprize, însă unele mici tot au existat. Important este că OnePlus 3T este oficial, într-o perioadă în care OnePlus 3, modelul de bază, pare a avea mici dificultăți cu aprovizionarea. Motiv pentru care unii s-au grăbit să afirme că producătorul chinez a oprit intenționat producția, pentru a scoate în față OnePlus 3T, iar acesta s-a grăbit și mai tare (chiar suspect, aș spune eu) să dezmintă aceste zvonuri. Însă, până va reveni OnePlus 3, haideți să ne uităm puțin la OnePlus 3T. Sunt convins că o vor face și mulți potențiali cumpărători.

oneplus-3t

Un display full HD de 5,5 inchi, care, în ciuda zvonurilor, rămâne un Optic AMOLED, va ascunde în spatele său de această dată un chipset Qualcomm Snapdragon 821 cu procesor quad-core de până la 2,35 GHz, ajutat de o impresionantă memorie RAM de 6 GB. O combinație care pare să facă față și celor mai extreme cerințe. La nivel de stocare internă se disting două variante: una cu o capacitate de stocare de 64 GB și una cu 128 GB memorie internă. Camera foto principală vine cu un senzor de 16 megapixeli (Sony IMX 298), identic cu cel al predecesorului. Modificarea apare la camera frontală. Acolo, amatorii de selfie-uri se vor bucura de un senzor de 16 megapixeli (față de 8 megapixeli cât avea OnePlus 3). Și l-a nivel de acumulator asistăm la un salt în față. Noul OnePlus 3T va avea o baterie cu o capacitate de 3400 mAh, cu 400 mAh mai mult decât predecesorul său.

Alte modificări nu au apărut. OnePlus 3T va costa 439 dolari pentru versiunea cu 64 GB stocare internă și 479 dolari pentru cea cu 128 GB. Săptămâna viitoare telefonul va fi disponibil și în Europa, asta este vestea bună pentru fanii acestui brand. La link-ul sursă se poate iniția chiar și comanda pentru România, aviz doritorilor.

via OnePlus

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep