HomeFeaturedFocusAlibaba cumpara MoneyGram

Alibaba cumpara MoneyGram

Gigantul chinez specializat pe e-commerce își va dezvolta astfel și partea de instrumente financiare care să însoțească tranzacțiile pe care le derulează. Achiziția, care se va derula prin intermediul Ant Financial Services Group, companie deținută de Alibaba Group, are o valoare de inchidere de 880 de milioane de dolari. Pe lângă această valoare, Ant Financial Services Group își va asuma și datoriile MoneyGram International, datorii a căror valoare totală se apropie de un miliard de dolari.

MoneyGram, o companie care oferă servicii de transfer de bani, a fost înființată în 1940 și ocupă a doua poziție la nivel global în rândul provider-ilor de astfel de servicii, după Western Union. Compania deține peste 350.000 de puncte de tranzacționare a banilor în peste 200 de țări.

Pentru moment, Alex Holmes va rămâne în poziția de CEO al MoneyGram, iar sediul central al companiei rămâne în Dallas. Însă sunt destul de sigur că aceste lucruri se vor schimba rapid în momentul în care tranzacția va primi aprobarea organelor abilitate.

via Reuters

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep