HomeFeaturedFocusVaio a anuntat Phone Biz, al doilea smartphone sub acest brand

Vaio a anuntat Phone Biz, al doilea smartphone sub acest brand

La aproape un an de la debutul în lumea smartphone, iată că Vaio revine. Și acum pare ceva mai decisă să impresioneze decât a fost atunci, când Vaio Phone, primul terminal sub acest nume nu doar că nu a impresionat deloc, dar s-a făcut și de râs, fiind practic un Panasonic Eluga cu preț dublu. S-a văzut că numele nu mai este suficient pentru a vinde un smartphone, s-au convins de asta nume și mai mari, precum Samsung, Oppo sau Xiaomi. Însă de această dată Vaio vine cu un terminal ceva mai închegat și care targetează zona de business. Culmea (sau probabil tocmai în această direcție), o face cu Windows 10 la bord, lucru care s-ar putea să pice mai bine, în ciuda cotei de piață destul de mici pe care o deține sistemul de operare de la Microsoft, tocmai pentru că opțiunile nu sunt prea multe în această zonă. Orice telefon cu Windows 10 este o opțiune în plus pentru fanii acestei paltforme.

Vaio Phone Biz arată mult mai bine din punct de vedere tehnic. Nu doar prin comparație cu predecesorul său, dar și privit prin prisma opțiunilor pe care le are la dispoziție un fan al platformei Windows 10. Un chipset Snapdragon 617 cu procesor octa-core pulsează viață în telefon, ascuns în spatele unui display full HD de 5,5 inchi, ajutat de o memorie RAM de 3 GB. O capacitate de stocare internă de 16 GB (care se poate extinde prin microSD), un cuplu de camere foto de 13 și respectiv de 5 megapixeli și un acumulator de 2800 mAh completează configurația acestui telefon.

Un preț de apoximativ 430 dolari (valabil în Japonia, acolo unde este disponibil deocamdată telefonul, fără perspective prea mari de a ieși în afara granițelor) mi se pare totuși cam prea mare pentru specificațiile afișate. Chiar nu cred că mai există fani ai acestui brand care să poată fi păcăliți așa de ușor.

via Engadget

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep