HomeFeaturedFocusDoua noi terminale Nokia apar intr-un clip video

Doua noi terminale Nokia apar intr-un clip video

Un scurt clip video în care sunt prezentate câteva smartphone-uri Nokia a ieșit la iveală. Iar vocile din piață, în frunte cu cea a lui Evan Blass (@evleaks), care are destulă credibilitate, spun că este cât se poate de veritabil și că vine de la un artist grafic care a mai colaborat cu Nokia și în trecut. Așa că ceea ce vedem acolo are șanse foarte mari să se materializeze la un moment dat. Și asta ar fi tare bine, pentru că lângă alte câteva telefoane deja oficiale, vedem două smartphone-uri noi, unul dintre ele fiind prevăzut cu un sistem dual camera.

S-ar putea să fie Nokia 8, alții spun că este Nokia 9. Cred că numărul din coada denumirii este mai puțin important, contează că HMD Global, compania care folosește acum brandul Nokia pare să fie pregătită să arunce pe piață un smartphone de top și bine face. Cred că are ceva șanse de succes, spre deosebire de alte branduri care au fost mari și care acum sunt folosite de producători de smartphone (Alcatel, Blackberry), în cazul Nokia avem o echipă care a lucrat și în compania originală.

Despre acest flagship au apărut la un moment dat și speculații de ordin tehnic, care vehiculau un chipset Qualcomm Snapdragon 835, o memorie RAM de 6 GB și o cameră foto de 22 de megapixeli. Acest ultim detaliu parcă nu prea se potrivește cu sistemul dual camera, dar, cine știe?

Oricum, acest flagship Nokia are șanse să facă o figură frumoasă! Clipul video poate fi văzut în link-ul sursă de mai jos.

via Droidholic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep