HomeFeaturedFocusHuawei P10 Greenery e disponibil pe plan local

Huawei P10 Greenery e disponibil pe plan local

Uite o chestie faină de la Huawei, care a făcut eforturi și a adus și pe plan local o variantă ceva mai exotică de culoare. Este vorba despre modelul Greenery, dezvoltat de Huawei împreună cu Institutul Pantone, o alegere interesantă pentru cei care vor culori vii atunci când este vorba despre telefonul lor, pentru cei care cred că supremația negrului a apus. De bine ce am vorbit ceva mai devreme despre un alt telefon care se pare că va avea o versiune verde, Gionee S10, iată că vine acum vestea legată de Huawei P10 Greenery, care este deja disponibil la partenerii locali ai Huawei.

“Huawei P10 a devenit la scurt timp de la lansare unul din cele mai populare smartphone-uri high-end din România: mai mult, încă de la început, a existat un interes deosebit pentru varianta de culoare Greenery. Suntem bucuroși să le oferim românilor un nou motiv de a-și achiziționa un smartphone Huawei P10 și sperăm să aducem “culoare” în viețile a cât mai mulți utilizatori!”, a declarat Fred Wangfei, Director of Huawei Romania Consumer Business Group.

Despre Huawei P10 nu prea mai sunt multe de spus. Am vorbit deja de mai multe ori și lumea a cam fost de acord că este un telefon cu un raport preț/performanță excelent, o alegere demnă de luat în calcul, care s-a ridicat la nivelul competitorilor de top de la alte branduri consacrate.

Huawei și Institutul Pantone Color au anunțat încheierea unui parteneriat în luna februarie a acestui an care vizează obținerea unor palete de culori deosebite, pentru ca utilizatorii să se bucure de dispozitive care combină perfect inovația cu frumusețea uimitoare.

Huawei P10 este disponibil în noua variantă de culoare Greenery la un preț recomandat de 2599 RON. Aveți și un link către Huawei P10 Greenery la eMag.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep