HomeFeaturedFocusZTE a listat oficial Blade V7 Plus, un smartphone entry-level destul de...

ZTE a listat oficial Blade V7 Plus, un smartphone entry-level destul de neinspirat

Este vorba despre un terminal care aparține unei familii lansate la începutul anului trecut și care apare pe piață acum, când ZTE are deja telefoane din seria Blade V8 pe piață. Este și mai ciudat deoarece aduce îmbunătățiri timide și rămâne în mare parte la nivelul lui 2016 în ceea ce privește specificațiile sale tehnice. Ca să vă dau doar două exemple în acest sens, are un sistem de operare bazat pe un Android 6.0 Marshmallow și vine echipat cu un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core până la 1,3 GHz.

Nici restul specificațiilor nu sunt prea impresionante, cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB, cu un display de 5,2 inchi și rezoluție full HD (1080p), cu o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli, practic aceeași configurație ca la modelul ZTE Blade V7. Acumulatorul este ceva mai mare, cu o capacitate de 2540 mAh (față de 2500 mAh) și apare în plus un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate a telefonului.

ZTE Blade V7 Plus este deja disponibil în Rusia și în Australia, fără detalii legate de o expansiune comercială înspre alte piețe. Nici nu cred că interesează pe cineva prea tare, pentru că nu are niciun argument de vânzare.

via ZTE

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep