HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Vivo X9s Plus

FOTO: cum arata Vivo X9s Plus

Am aflat o bună parte din specificațiile tehnice ale lui Vivo X9s Plus atunci când a trecut pe la TENAA pentru certificare, moment în care am spus că anunțul oficial este aproape. Iată însă că producătorul chinez nu pare să se grăbească cu acest smartphone și, la aproape două luni distanță, încă nu avem un anunț oficial pentru acest smartphone.

Avem însă un soi de teasing oficial, sub formă de fotografii de presă, pe care cei de la Vivo le-au publicat deja, parcă pentru a spori suspansul pe marginea acestui dispozitiv. Aș fi spus că după această etapă chiar este iminentă lansarea oficială, dar mi-au luat-o înainte cei de la JD.com, care au deja terminalul listat la precomandă cu livrare pe 8 iulie. Așa că lucrurile sunt destul de clare.

La fel de clare ca și fotografiile care ne arată cum se va prezenta acest X9s Plus.

Dincolo de aspectul fizic, știm deja că telefonul va avea un display de 5,85 inchi, un chipset Qualcomm Snapdragon 660, o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli și un sistem dual camera în față, cu un senzor de 20 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Pentru ca ecuația să fie completă, mai avem nevoie de un preț. Atunci vom putea decide cât de atractiv este acest terminal.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep