HomeFeaturedFocusZvonuri despre un posibil Samsung Galaxy S8 mini

Zvonuri despre un posibil Samsung Galaxy S8 mini

V-am spus eu că lumea începe să vorbească despre faptul că producătorii tradiționali se întorc la variantele mini ale flagship-urilor lor? V-am spus. Cred că v-am spus și despre faptul că nu au învățat nimic din lecțiile trecutului și par să adopte aceeași rețetă care folosește doar numele, dar ciuntează drastic și din specificațiile tehnice ale dispozitivului, făcându-l să aibă destul de puține lucruri în comun cu fratele mai mare și mult mai popular.

Uite că apar informații, destul de suspecte ce-i drept, despre o posibilă variantă mini a vârfului de gamă Samsung Galaxy S8. Un smartphone cu aspect identic, cu un display de 5,3 inchi, ceva mai aproape ca dimensiune de varianta de compact tradițional, decât ceea ce pare să propună LG G6 mini, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 821, cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Trebuie să recunosc că aș fi tare curios să văd un astfel de smartphone, pentru că Samsung Galaxy S8 mi-a lăsat o impresie plăcută în ceea ce privește construcția, dar și dimensiunea pe care o are, surprinzător de mică dacă o privim prin perspectiva diagonalei ecranului. Așa că, cel puțin din punct de vedere fizic, un Galaxy S8 mini cred că ar arăta spectaculos.

Problema este că informațiile sunt destul de ciudate, de aceea nu prea îmi vine să le dau crezare.

via MyFixGuide

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep