HomeFeaturedFocusEssential, compania lui Andy Rubin, evaluata la 1,2 miliarde dolari

Essential, compania lui Andy Rubin, evaluata la 1,2 miliarde dolari

Nu este o evaluare directă a companiei celui care a dezvoltat Android-ul în perioada în care era angajat al Google, însă așa reiese dacă extrapolăm puțin faptul că Foxconn a plătit nu mai puțin de 3 milioane de dolari pentru 0,25% din Essential. Ceea ce duce valoarea totală a companiei la cifra din titlu. Mie unul mi se pare destul de mult.

Mai ales pentru o companie care a prezentat un concept de smartphone, fără însă să accepte precomenzi la el, ceea ce se traduce prin lipsa unui calendar foarte sigur al producției și disponibilității acestui terminal. Mai mult, Essential Phone nu a impresionat în momentul anunțului oficial. Și nici după acest moment.

Sunt curios de unde această supraevaluare a companiei, chiar și obținută prin extrapolare. Sau, mai simplu, de unde acest interes exagerat al celor de la Foxconn? Evident, ei vor asambla terminalul, așa că poate fi justificat acest sprijin acordat lui Andy Rubin.

Poate totuși telefonul va reuși să surprindă în momentul în care va ajunge pe piață. Moment care, sper eu, este destul de aproape!

via Tim Culpan

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep