HomeFeaturedFocusZTE TL99 trece pe la TENAA si pare sa arate interesant

ZTE TL99 trece pe la TENAA si pare sa arate interesant

Este vorba despre un terminal Lamborghini Edition, cu inserții aurii și cu piele neagră pe partea din spate, detalii care sunt vizibile datorită celebrei fotografii pe fundal albastru deschis care însoțește apariția în baza de date TENAA, pe care orice telefon (și, de fapt, orice dispozitiv mobil) o suportă pentru a putea fi vândut pe piața din China.

Dincolo de construcția interesantă, care cel mai probabil va atrage un preț ceva mai piperat, terminalul vine cu un procesor quad-core de 2,0 GHz, o memorie RAM de 4 GB, un display QHD (1440 x 2560 pixeli) de 5,5 inchi și o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Camera foto are un senzor de 20 megapixeli, camera foto frontală este de 8 megapixeli, sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat, acumulatorul are o capacitate de 3140 mAh și tot pe partea din spate avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

În continuare zic că nu arată tocmai rău. Să vedem care va fi denumirea sa comercială și mai ales dacă producătorul chinez are intenția de a-l distribui și în afara granițelor țării natale.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep