HomeFeaturedFocusZTE Axon Multy va readuce in actualitate ideea de ecran pliabil

ZTE Axon Multy va readuce in actualitate ideea de ecran pliabil

Este de fapt un dispozitiv  de tip flip (pe orizontală) prevăzut cu două display-uri, care în momentul în care este acesta este deschis se completează pentru a forma un singur ecran, de dimensiuni mai mari. Acest terminal inedit pare destul de aproape de un anunț oficial, pe care zvonurile îl dau ca fiind programat pentru luna viitoare, atunci când Axon Multy va deveni disponibil, exclusiv în rețeaua AT&T, pentru aproximativ 650 dolari. Sunt convins că dacă acest concept va prinde la public, îl vom vedea și pe alte piețe.

Cele două ecrane full HD vor oferi o suprafață totală cu diagonală de 6,8 inchi și 2160 x 1920 pixeli. Din punct de vedere hardware, avem un chipset Qualcomm Snapdragon 820, o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB și un acumulator de 3120 mAh. Datorită construcției, telefonul va fi prevăzut cu o singură cameră foto, de 20 de megapixeli.

Atunci când este pliat, telefonul are o grosime de maxim 10 mm, ceea ce îl face destul de acceptabil, mai ales că restul dimensiunilor va fi mai redus decât la un smartphone clasic. Chiar sunt curios dacă va avea succes un astfel de concept.

via VentureBeat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep