HomeFeaturedFocusGionee M7 a fost prezentat oficial, se prezinta interesant dar pare cam...

Gionee M7 a fost prezentat oficial, se prezinta interesant dar pare cam scump

Argumentele clare pe care acest nou smartphone le are în fața potențialilor doritori sunt reprezentate de ecranul Full View, cu aspect 18:9 și rezoluție 2160 x 1080 pixeli (diagonală de 6,01 inchi) și de acumulatorul cu o capacitate de 4000 mAh, care ar trebui să asigure o autonomie peste medie. Însă chiar și cu aceste argumente, mie mi se pare puțin supraevaluat ca și preț, mai ales în perspectiva în care sunt șanse să ajungă și în România, sub un alt nume.

Revenind însă la aspectele tehnice, trebuie spus că ecranul acoperă o foarte mare parte din suprafața frontală a terminalului, aducând acel look modern, care se poartă acum la orice producător care se respectă. În spatele său ticăie un chipset MediaTek Helio P30 cu procesor octa-core de până la 2,3 GHz, ajutat de o memorie RAM de 6 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB, care poate fi extinsă prin microSD cu încă 256 GB.

Pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli. Tot pe spate avem și senzorul pentru citirea amprentei digitale. În față, în puținul loc rămas, avem o cameră frontală de 8 megapixeli.

Gama de culori include Sapphire Blue, Star Blue, Maple Red, Champagne Gold si Black. Văd că a început să se poarte albastrul și parcă îmi cam place. Prețul valabil pentru China este de aproximativ 420 dolari. Este relativ cinstit, însă îmi este destul de clar că va mai crește până ajunge în Europa și mai ales în România, indiferent de forma sub care el va deveni disponibil pentru doritorii de la noi din țară.

via Gionee

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep