HomeFeaturedFocusHuawei a prezentat oficial modelul Mate 10 lite

Huawei a prezentat oficial modelul Mate 10 lite

Pentru ca familia Mate 10 să fie completă, era nevoie și de un terminal lite (de această dată scris cu litere mici). Dincolo de Huawei Mate 10 și de modelul Mate 10 Pro, avem acum și o versiune ceva mai accesibilă, cu un preț pentru Europa de 369 euro, care vine cu câteva surprize de ordin tehnic plăcute și care, conform spuselor oficialilor producătorului chinez, va fi disponibil pe plan local începând de luna viitoare.

Huawei Mate 10 lite păstrează aspectul modern al versiunii Pro, cu un display cu aspect 18:9, denumit de Huawei FullView, ecran cu diagonală de 5,9 inchi și rezoluție 2160 x 1080 pixeli, care acoperă o foarte mare parte din suprafața frontală a telefonului. Acest display care marchează trecere înspre designul consacrat în industria de smartphone a anului 2017 este o premieră pentru un terminal din seria Lite de la Huawei.

O altă caracteristică interesantă și în același timp inedită pentru Huawei este prezența unui sistem dual camera și pe partea din față a terminalului, pentru selfie-uri cât mai reușite. Pe spate avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli, în timp ce cel frontal este alcătuit dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli.

Un chipset proprietar Kirin 659 cu procesor octa-core de până la 2,36 GHz, o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB, un sistem de operare Android 7.1 Nougat cu EMUI 5.1 peste el, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un acumulator cu o capacitate de 3340 mAh completează restul configurației acestui telefon, care chiar arată bine, atât fizic, cât și pe hârtie. Dat fiind că vine și în România oficial, sper să avem ocazia să vedem și în realitate cât de bine arată.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep