HomeFeaturedFocusVivo X20 Plus UD prezentat oficial

Vivo X20 Plus UD prezentat oficial

Iată că ceea ce era de așteptat să se întâmple încă dupa CES-ul de anul acesta, s-a concretizat într-un tâziu. Vivo a prezentat oficial modelul X20 Plus UD, primul smartphone cu senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în display. Mai exact, este vorba despre un senzor Clear ID 9500, care funcționează sub display-ul AMOLED al telefonului.

În rest, terminalul este construit pe o platformă Qualcomm Snapdragon 660, ajutată de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 128 GB, toate ascunse în spatele unui display de 6,43 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli). Avem așadar un aspect modern, cu ecran alungit care ocupă mare parte din suprafața frontală.

Un acumulator cu o capacitate de 3905 mAh, un sistem dual camera pe partea din spate, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli, o cameră foto frontală de 12 megapixeli, un slot microSD hibrid (poate acomoda al doilea SIM) și un conector USB Type-C completează lista cu specificații tehnice.

Terminalul are un preț de vânzare de aproximativ 560 dolari, valabil în China, acolo unde va fi pus în vânzare în prima zi a lunii februarie. Dacă va avea și o disponibilitate occidentală, nu se știe încă.

via Vivo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep