HomeFeaturedFocusHTC pregateste Desire 12, un smartphone entry-level

HTC pregateste Desire 12, un smartphone entry-level

Câteva detalii tehnice despre un viitor smartphone pregătit de HTC au ieșit la iveală, iar oamenii care sunt apropiați de intențiile producătorului din Taiwan spun că este vorba despre Desire 12, un telefon aflat la granița dintre entry-level și mid-range, despre care a mai vorbit și @evleaks cu ceva vreme în urmă. Detaliile tehnice despre care vorbim sunt luate de pe o fotografie cu cutia produsului și ne lasă să ne facem o idee destul de clară despre cum va arăta terminalul și cam care sunt intențiile sale.

HTC Desire 12 se pare că va fi construit în jurul unui chipset MediaTek cu procesor quad-core, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB. Ecranul va fi de 5,5 inchi și va avea o rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli). Asta înseamnă că telefonul va avea un aspect modern, cu display alungit, de tip Full View. Camera foto principală va fi de 12 megapixeli, cea dedicată selfie-urilor va fi de 5 megapixeli, iar acumulatorul va avea o capacitate de 2730 mAh.

Desire 12 ar putea vedea lumina zilei în cadrul aceluiași eveniment în care HTC va lansa și viitoarea generație de flagship-uri, U12, undeva după MWC. Probabil că detaliile vor continua să apară pe măsură ce se apropie acest moment, pentru că HTC nu prea a știut să țină secrete de-a lungul timpului.

via AndroidAuthority

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep