HomeFeaturedFocusHTC U12+: acesta este noul flagship HTC?

HTC U12+: acesta este noul flagship HTC?

HTC U12+
HTC U12+

Via @evleaks avem o imagine în care putem vedea mai multe detalii ale următorului flagship HTC U12+, asta după ce au fost zvonuri că s-ar putea să nu mai fie niciun alt smartphone HTC după ce divizia de proiectare s-a mutat la Google. Se pare însă că zvonurile nu au fost fondate și HTC are încă planuri pentru piața de smartphone-uri, cel puțin pentru 2018.

Cel mai așteptat dintre ele este HTC U12+, cu nmele de cod Imagine, care vine să se confrunte cu modelele similare (cele cu +) de la Samsung, Huawei, LG.

După modelul U11 și U11+, U12+ va avea un display generos, cu margini foarte subțiri. Va avea un panel LCD de 6 inci cu rezoluție WQHD+, camere selfie de 8 MP. Va avea un cipset Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB și stocare de 64/128 GB plus suport microSD. Bateria va fi una de 3420 mAh. Dar despre toate aceste specificații v-am mai povestit deja aici, aici și aici.

HTC Imagine va beneficia de un sistem de camere dual (deja asta începe să fie normalitate pe Android), una de 16 MP și a doua de 12 MP, cu bliț și cititor de amprentă. La nivel software avem încă HTC Edge Sense a cărui utilitate e încă discutabilă, posibilitatea de a instala un Android Vanilla fiind mult mai interesantă din punctul meu de vedere.

Tot de la @evleaks aflăm și că lasnarea lui HTC U12+ a fost mutată cu câteva săptămâni ca urmare a apariției unor probleme minore – nu îl mai vedem la final de aprilie, va veni la începutul lunii mai. Dacă treaba asta se va materializa și într-o disponibilitate mai rapidă pe piață, ar trebui să fie un lucru bun, date fiind rate-urile de livrări ale HTC din ultima vreme.

Poza nu e foarte clară, dar ne dă suficiente detalii vizavi de ce ar trebui să așteptăm de la acest nou flagship.

via @evleaks

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep